Priėmimų tipai :: Stalo etiketo pagrindai

Pagal tarptautinį protokolą įvairios vaišės, pobūviai, banketai vadinami priėmimais. Jie rengiami kokio nors asmens garbei, nacionalinių ar kalendorinių švenčių, sutarčių pasirašymo, vizitų, jubiliejų, įkurtuvių ir įvairiomis kitomis progomis. Priėmimai skirstomi į stovimus ir sėdimus, dieninius ir vakarinius.

Dieniniai stovimi priėmimai

... tai "Taurė šampano" ir "Taurė vyno"..
 »» Plačiau


Vakariniai stovimi priėmimai

... tai kokteilis, furšetas ir bufetas (švediškas stalas)..
 »» Plačiau


Dieniniai sėdimi priėmimai

... tai kviestiniai pusryčiai, arbatėlė, ponių kava, žurfiskas..
 »» Plačiau


Vakariniai sėdimi priėmimai

... tai gali būti kviestiniai pietūs, kviestinė vakarienė, arbatėlė, ponių kava, žurfiskas.
 »» Plačiau


Oficialūs priėmimai

Oficialūs priėmimai dažniausiai rengiami merijose, ambasadose, viešbučiuose, restoranuose. Tai priklauso nuo priėmimo iškilmingumo ir dalyvių skaičiaus. Priėmimai gali būti rengiami ne tik norint poavaišinti svečius ir suteikti jiems kuo...
 »» Plačiau


Reklama



Grįžti atgalMes facebook'e Svetainės versija mobiliems